Historiek

Eind 2001 startte Stefaan De Cock garage Decocars in Kuurne. Na een vier jaar is Stefaan samen met zijn vrouw Kelly Dendauw actief in het nieuwe gebouw langs de Brugsesteenweg.

Sinds 2005 is Decocars hoofdverdeler van Chevrolet in Kortrijk en omstreken.

Eind 2013 besliste Chevrolet om de verkoop van nieuwe wagens in Europa te staken, er werd vanaf dat ogenblik uitgekeken naar een nieuw alternatief voor onze klanten en de regio. Uiteraard blijven we onze Chevrolet klanten bedienen met de service die ze van ons mogen verwachten.

April 2014 luidde voor Decocars Kuurne een nieuw hoofdstuk in want op dat ogenblik werden we officiële Mazda dealer voor de regio Kortrijk. Er werd geïnvesteerd in een showroom waar klant en wagen centraal staan.

Kom gerust eens langs en we werken een volledig op maat gemaakt voorstel uit, zodat u een wagen kan kiezen die aan al uw voorwaarden voldoet.

Persoonlijk contact met de klant is dan ook een van onze grote troeven.

Naast de modellen van Mazda hebben we ook een ruime keuze aan tweedehands modellen met telkens een jaar garantie.


Team

Decocars is door de jaren heen uitgegroeid tot een referentiepunt automobiel sector. Dit is mede dankzij de voortdurende inzet van ons team die ten alle tijde op de hoogte blijft van de laatste verwikkelingen in de sector.

> Klik op deze link om ons team te ontdekken!

Bezoek onze showroom

Als je ons wagenpark eens van dichtbij wil komen bekijken, bent u ten alle tijde welkom in een van onze showrooms. Kom gerust eens langs en we helpen u met alle plezier verder.